Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TerraTori Osuuskunta, yhteiskunnallinen yritys

 

TerraTori osuuskunta on yhteiskunnallinen yritys. Merkin käyttöoikeus myönnetään osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä; TerraTorille se myönnettiin vuonna 2015. 

 

HOILAILLEN Suomen kieltä ja kulttuuria laulaen

Hoilaillen hankkeessa kehitetään suomen kielen ja kulttuurin opetusta laulaen sekä järjestetään koulutusta suomen kielen opettajille, jotka toimivat S2opettajina tai vapaaehtoiskentällä suomen kielen ohjaajina.

Hämeenlinnassa syvennytään hankkeen avulla lauluun perustuvaan kielen oppimiseen ryhmätoiminnan keinoin.

Hoilaillen hankkeen kouluttaja RiittaLiisa Joutsenlahti käy laulattamassa Hämeen Setlementin suomen kielen opetusryhmissä ja Vanajaveden Opiston kotouttamiskoulutuksen suomen kielen opetusryhmät osallistuvat kevään aikana vähintään kaksi kertaa Hoilaillen tunnille.

Järjestämme myös Lammin vastaanottokeskuksessa kerhotoimintaa, jossa lauletaan ja musisoidaan, tutustutaan sekä kieleen että kulttuuriin.

Hämeenlinnassa käynnistyy myös oma Hoilaillekuoro, johon kutsutaanmaahanmuuttajien lisäksi muuta paikallista väestöä Hämeenlinnasta laulamaan.Mahdollistaen näin myös kaksisuuntaisen kotouttamisen, ihmisten kohtaamisen yhteisen harrastuksen parissa.

 

Täydennyskoulutuksiin kutsumme vieraileviksi luennoitsijoiksi ja työpajojen vetäjiksi alan merkittäviä asiantuntijoita, sekä kielen opiskelun että laulun ja laulattamisen.

Keväällä 2017 järjestettiin yksi koulutustilaisuus ja syksylle 2017 on suunnitteilla kaksi koulutustilaisuutta.

Koulutukset pidetään Hämeenlinnassa.

Hanketta hallinnoi TerraTori Osk, hämeenlinnalainen osuuskunta.

Hankkeen yhteyshenkilönä on Riitta-Liisa Joutsenlahti

Hoilaillen hankkeen kouluttaja ja projektityöntekijä

puhelin 045 224 5969
sposti hoilaillen@gmail.com

 

 

 

                        Hoilaillen_soittimet2017Hoilaillen_soittimet2017